TWERK TWERK

CC8AF1A3-07DA-4515-AF1F-046695C39CECLa primera vegada que vaig sentir parlar de booty dance o twerking reconec que només vaig tenir que prejudicis, tot i trobar espectaculars aquells moviments de malucs tan energètics, tan foc. La segona vegada, va ser en els posts de la @martamunyozdansa . Finalment, em vaig animar a provar-ho al juliol passat en uns intensius de Booty a ritme de Reggae i al bosc! I SORT QUE HO VAIG FER!!
Fa 17 anys que ballo i m’he dedicat a la Dansa del Ventre i Dansa Tribal Fusió, pensava que tenia el cos  -i especialment la pelvis- alliberada, plena d’energia. Les primeres classes de twerking van ensenyar-me a connectar amb la pelvis des d’un altre lloc. Uns moviments encara més alliberadors, destensionadors, salvatges…
Encara quan dic obertament que vaig a Booty Dance puc observar al meu voltant mirades i somriures nerviosos. La dansa com a expressió cultural no s’escapa de la mirada patriarcal i masclista que acompanya diferents facetes de la vida a la nostra societat.
Jo escullo gaudir del plaer i del meu propi cos. Jo escullo aquesta forma d’alliberament, de fer trontollar els meus esquemes, els esquemes patriarcals de la nostra societat. Jo em regalo aquesta oportunitat per a re-connectar amb el meu cos, ballant sola i ballant amb grup. Jo escullo moure el cul i el meu cos dreta, estirada, de quatre potes o com senti.
Perquè els meus glutis, la meva vulva, el meu cor, la meva ment i el meu esperit així ho desitgen!
Infinitament agraïda i feliç de compartir tardes amb la Marta Munyoz per tant i les dones del grup.
¡Sense por, mou el cul!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .