Una mica de mi

IMG_2499

He sigut ballarina i professora de dansa del ventre des de l’any 2005, m’he format  amb Munique Neith (Títol Acadèmic). http://www.muniqueneith.com .He format part del Ballet de dansa oriental Munique Neith, i ha sigut membre fundadora de la companyia Almasaim (www.almasaim.blogspot.com)

Arrel del neixament de la meva primera filla (2012) i la meva formació com a professora del Mètode Laxmi, (2014) començo a treballar a través de la dansa i el moviment per millorar la salut sexual de les dones (dolors menstruals, infertilitat, incontinència…), les condicions de l’embaràs i el part, i també la recuperació al post-part.  D’aqui Treballant el Core.

Facilitadora de cercles de paraula i de moviment.

Després de diversos contactes amb el món del creixement personal i espiritual, al 2018 m hi endinso amb el projecte “Perles que germinen” de A toc de Cor el qual em torna a canviar la mirada i m’omple d’eines noves per acabar de definir el meu projecte canviant: Essència en Moviment. Amb el desig de què la Mar i en Marc em segueixin acompanyant. Segueixo en procès…

També aquest mateix any, sentint que finalitza la meva segona etapa de postpart, m’obro de nou a la dansa amb ganes d’actualitzar-me i absorbir una tècnica nova: el Booty Dance amb la mirada preciosa d’empoderament de la Kim Jordan.

Segueixo oferint la meva dansa en festes privades i publiques, allà on hi hagi una mirada preparada per veure la bellesa de la vida.